Dagelijks bereikbaar op
Volg ons ook op

Wilt u uw vet laten weghalen zonder operatie?

Zou u graag een paar centimeters hier en daar kwijtraken? Heeft u de sportschool en verschillende diëten geprobeerd, maar lukt het niet om dat randje vet weg te krijgen? En wilt u zonder een ingrijpende operatie uw buikvet, vet op uw dijen of vet op een andere plaats laten weghalen? Dan bent u bij Total Body Salon op de goede plek! Bij ons kunt u terecht wanneer u uw vet wilt laten weghalen zonder operatie: door middel van bodysculpting en pressotherapie zorgen wij ervoor dat u een aantal centimeters kwijtraakt!

Deze behandeling is geheel pijnloos, niet ingrijpend, maar wél veilig en effectief. Ideaal maar onmogelijk denkt u misschien? Total Body Salon heeft het echter mogelijk gemaakt om zonder operatie, sportschool of dieet letterlijk strakker in uw vel te zitten. Bent u geïnteresseerd in het weghalen van vet zonder operatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 6 215 267 57 voor meer informatie over onze behandelingen.

Vet weghalen is bij Total Body Salon geheel pijnloos en niet ingrijpend, maar wél veilig en effectief

Vet weghalen zonder operatie: hoe werkt het?

Bij Total Body Salon kunt u heel plaatselijk op een zeer veilige manier vet laten weghalen zonder dat dit pijn doet. Er komt geen sportschool, dieet of operatie aan te pas en dat maakt onze behandelingen zo ontzettend populair en modern. De behandelingen bij Total Body Salon zijn geheel pijnloos, zijn niet ingrijpend, maar zijn wél veilig en effectief. Hoe dit kan? Dankzij de kennis en kunde van een zeer deskundig team bestaande uit huidtherapeuten en dermatologen. Door een veilige techniek te ontwikkelen om effectief vet weg halen zonder operatie, kunnen we nu heel veel mensen gelukkig maken met hun lichaam zonder dat je er negatieve gevolgen aan ervaart.

De technieken die wij hiervoor gebruiken heten bodysculpting en pressotherapie. We leggen u graag uit wat beide behandelingen inhouden en hoe deze in zijn werk gaan.

Bodysculpting behandeling

Bij Total Body Salon kunt u voor bodysculpting terecht als u op een geheel veilige, pijnloze en effectieve wijze uw vet wilt laten weghalen. Wanneer u een bodysculpting behandeling ondergaat, dan werken we met een Total Body Shape apparaat aan uw lichaam. Dit is een zeer innovatief en modern apparaat, ontwikkeld door een team van deskundige huidtherapeuten en dermatologen. Door middel van een cavitatie behandeling en een lipo-diode laser worden er vetcellen afgebroken, wat zorgt voor effectief vetverlies. Daarna wordt er door middel van lymfedrainage gezorgd dat de vetzuren, de afvalstoffen en het vocht in uw lichaam worden afgevoerd. Het resultaat: plaatselijk minder vet en centimeters precies daar waar u het vet wilde weghalen!

Pressotherapie behandeling

Het effect van onze pressotherapie is precies hetzelfde: pijnloos vet weghalen zonder operatie waardoor u op een prettige manier die centimeters kwijt raakt en strakker in uw vel zit. Het pressopak werkt echter direct voor het hele lichaam, terwijl de bodysculpting behandeling gericht is op het plaatselijk verwijderen van bijvoorbeeld buikvet.

In een pressotherapie behandeling wordt u in een pressopak gehesen. Door middel van warmte en massagetechnieken worden de vetcellen in uw lichaam gestimuleerd om versneld af te breken, waardoor er vetverlies ontstaat. Bij Total Body Salon kunt u zowel voor een bodysculpting behandeling als een pressotherapie behandeling terecht, maar u kunt ook kiezen om een combinatie van beide te ondergaan.

U kunt zowel plaatselijk als over het hele lichaam vetcellen versneld laten afbreken met zichtbaar vetverlies als resultaat

Waarom kiezen voor Total Body Salon?

De behandelingen bij Total Body Salon zijn bewezen effectief én geheel pijnloos. Door middel van onze behandelingen kunt u op een eenvoudige manier vet laten weghalen en kunt u genieten van een zichtbaar strakkere huid. Daarnaast zijn onze behandelingen zeer effectief bij cellulitis en striae én wordt de verwijdering van vochtophopingen, de verbetering van de bloedsomloop en de afvoering van afvalstoffen gestimuleerd. En niet te vergeten: de behandelingen zijn erg ontspannend én werken stress verlagend! Vet weghalen bij uw buik was nog nooit zo eenvoudig en om dat nog eens goed te benadrukken, zetten we alle voordelen van onze bodysculpting en pressotherapie nog even overzichtelijk voor u op een rij:

  • Daadwerkelijke vetverwijdering door het versnellen van de afbraak van vetcellen;
  • U ervaart een algemene huidstructuur verbetering;
  • Afvalstoffen in uw lichaam worden afgevoerd;
  • Verwijdering van vochtophopingen;
  • U ervaart meer vitaliteit;
  • De behandeling werkt ontspannend en stress verlagend;
  • U zult verbeteringen op het gebied van striae zien;
  • De behandeling zorgt voor verbeteringen in uw bloedsomloop;
  • Dit is naast vet weghalen een effectieve cellulitis aanpak.

Vet weghalen bij uw buik

De meeste mensen die graag van hun vet op specifieke plekken af willen, wijzen naar het vet op hun buik. Mensen zijn veelal ontevreden over de omvang van hun taille of willen van de welbekende muffin top of love handles af en een strakkere buik hebben. Wilt u ook graag vet weghalen bij uw buik? Total Body Salon helpt u graag om lekkerder en zichtbaar strakker in uw vel te zitten. Onze manier van behandelen – een Total Body Shape apparaat inzetten of u in een pressopak hijsen – om buikvet weg te halen, is natuurlijk te vergelijken met liposuctie. Het grote verschil: bij ons komt er geen operatie aan te pas. Wij gebruiken de meest moderne en innovatieve techniek als behandelmethode en hebben het voor elkaar gekregen om op een veilige manier versneld vetcellen in uw lichaam af te breken. Dit kan geheel plaatselijk, waardoor we ons precies op uw buikvet kunnen richten en hier vet kunnen weghalen op uw buik.

Bent u ontzettend nieuwsgierig naar de resultaten en zou u de behandeling zelf ook graag willen proberen? Total Body Salon gaat u helpen met effectief afvallen. Hier leest u meer over hoe wij vet weghalen bij uw buik.

Neem gerust contact op

Wilt u ook op een effectieve en ontspannende manier uw vet laten weghalen bij uw buik of een andere plek? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0) 6 215 267 57 en maak een afspraak. In een geheel vrijblijvend intakegesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden voor u zijn bij Total Body Salon. Naar aanleiding van uw wensen gaan we bepalen of pressotherapie of een bodysculpting behandeling effectiever voor u is. Op deze manier kunnen wij voor u een behandeling op maat maken om een zo optimaal mogelijk resultaat te realiseren!

Bekijk onze tarieven
Bel ons
Whatsapp ons