Dagelijks bereikbaar op
Volg ons ook op

Wilt u uw vet laten weghalen zonder operatie?

Zou u graag een paar centimeters hier en daar kwijtraken? Heeft u de sportschool en verschillende diëten geprobeerd, maar lukt het niet om dat randje vet weg te krijgen? En wilt u zonder een ingrijpende operatie uw buikvet, vet op uw dijen of vet op een andere plaats laten weghalen? Dan bent u bij Total Body Salon op de goede plek! Bij ons kunt u terecht wanneer u uw vet wilt laten weghalen zonder operatie: door middel van bodysculpting en pressotherapie zorgen wij ervoor dat uw een aantal centimeters kwijt raakt! Bij Total Body Salon kunt u heel plaatselijk vet laten weghalen zonder pijn en op een zeer veilige manier. Er komt geen sportschool, dieet of operatie aan te pas! De behandelingen bij Total Body Salon zijn geheel pijnloos, zijn niet ingrijpend, maar zijn wél veilig en effectief. Bent u geïnteresseerd in het weghalen van vet zonder operatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 6 215 267 57 voor meer informatie over onze behandelingen.

De behandelingen bij Total Body Salon

Bij Total Body Salon kunt u terecht als u op een geheel veilige, pijnloze en effectieve wijze uw vet wilt laten weghalen. De technieken die wij hiervoor gebruiken heten bodysculpting en pressotherapie. Wanneer u een bodysculpting behandeling ondergaat, dan werken we met een Total Body Shape apparaat aan uw lichaam. Dit is een zeer innovatief en modern apparaat ontwikkeld door een team van deskundige huidtherapeuten en dermatologen. Door middel van een cavitatie behandeling en een lipo-diode laser worden er vetcellen afgebroken, wat zorgt voor effectief vetverlies. Daarna wordt er door middel van lymfedrainage ervoor gezorgd dat de vetzuren, afvalstoffen en vocht in uw lichaam worden afgevoerd. In een pressotherapie behandeling wordt u in een pressopak gehesen. Door middel van warmte en massagetechnieken worden de vetcellen in uw lichaam gestimuleerd om versneld af te breken, waardoor er vetverlies ontstaat. Bij Total Body Salon kunt u zowel voor een bodysculpting behandeling als een pressotherapie behandeling terecht, maar u kunt ook kiezen om een combinatie van beide te ondergaan.

Waarom kiezen voor Total Body Salon?

De behandelingen bij Total Body Salon zijn bewezen effectief én geheel pijnloos. Door middel van onze behandelingen kunt u op een eenvoudige manier vet laten weghalen en kunt u genieten van een zichtbaar strakkere huid. Daarnaast zijn onze behandelingen zeer effectief bij cellulitis en striae én wordt de verwijdering van vochtophopingen, de verbetering van de bloedsomloop en de afvoering van afvalstoffen gestimuleerd. En niet te vergeten: de behandelingen zijn erg ontspannend én werken stress verlagend!

Neem gerust contact op

Wilt u ook op een effectieve en ontspannende manier uw vet laten weghalen? Neem dan gerust contact op via +31 (0) 6 215 267 57 en maak een afspraak. In een gehele vrijblijvend intakegesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden voor u bij Total Body Salon zijn. Op deze manier kunnen wij voor u een behandeling op maat maken om een zo optimaal mogelijk resultaat te realiseren!

Bekijk onze tarieven
Whatsapp ons