Dagelijks bereikbaar op:
Volg ons ook op

Wilt u uw vet laten weghalen zonder operatie?

Zou u graag een paar centimeters hier en daar kwijtraken? Heeft u de sportschool en verschillende diëten geprobeerd, maar lukt het niet om dat randje vet weg te krijgen? En wilt u zonder een ingrijpende operatie uw buikvet, vet op uw dijen of vet op een andere plaats laten weghalen? Dan bent u bij Total Body Salon op de goede plek! Bij ons kunt u terecht wanneer u uw vet wilt laten weghalen zonder operatie: door middel van bodysculpting en pressotherapie zorgen wij ervoor dat u een aantal centimeters kwijtraakt!

Deze behandeling is geheel pijnloos, niet ingrijpend, maar wél veilig en effectief. Ideaal maar onmogelijk denkt u misschien? Total Body Salon heeft het echter mogelijk gemaakt om zonder operatie, sportschool of dieet letterlijk strakker in uw vel te zitten. Bent u geïnteresseerd in het weghalen van vet zonder operatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 6 215 267 57 voor meer informatie over onze behandelingen.

Plan een intake

Vet weghalen is bij Total Body Salon geheel pijnloos en niet ingrijpend, maar wél veilig en effectief

Vet weghalen zonder operatie: hoe werkt het?

Bij Total Body Salon kunt u heel plaatselijk op een zeer veilige manier vet laten weghalen zonder dat dit pijn doet. Er komt geen sportschool, dieet of operatie aan te pas en dat maakt onze behandelingen zo ontzettend populair en modern. Wij bieden verschillende behandelingen aan waarmee wij onder andere buikvet kunnen weghalen. Voor de behandelingen bij Total Body Salon geldt dat ze allemaal geheel pijnloos en niet ingrijpend zijn (dus zonder operatie) en dat de behandelingen veilig en zeer effectief zijn. Hoe dit kan? Dankzij de kennis en kunde van een zeer deskundig team bestaande uit huidtherapeuten en dermatologen. Dankzij deze veilig ontwikkelde techniek te om effectief vet weg te halen zonder operatie, kunnen we nu heel veel mensen gelukkig maken met hun lichaam zonder dat u er negatieve gevolgen aan ervaart.

Onze behandelingen

De technieken die wij toepassen in onze behandelingen heten bodysculpting en pressotherapie. We leggen u graag uit wat beide behandelingen inhouden en hoe deze in zijn werk gaan. Met beide behandelingen kunnen wij professioneel en veilig plaatselijk vet weghalen zonder operatie.

Plan een intake

Bodysculpting behandeling

Bij Total Body Salon kunt u voor bodysculpting terecht als u op een geheel veilige, pijnloze en effectieve wijze uw vet wilt laten weghalen. Wanneer u een bodysculpting behandeling ondergaat, dan werken we met een Total Body Shape apparaat aan uw lichaam. Dit is een zeer innovatief en modern apparaat, ontwikkeld door een team van deskundige huidtherapeuten en dermatologen. Door middel van een cavitatie behandeling en een lipo-diode laser worden er vetcellen afgebroken, wat zorgt voor effectief vetverlies. Daarna wordt er door middel van lymfedrainage gezorgd dat de vetzuren, de afvalstoffen en het vocht in uw lichaam worden afgevoerd. Het resultaat: plaatselijk minder vet en centimeters precies daar waar u het vet wilde laten weghalen!

Pressotherapie behandeling

Het effect van onze pressotherapie is precies hetzelfde: pijnloos vet weghalen zonder operatie waardoor u op een prettige manier die centimeters kwijt raakt en strakker in uw vel zit. Het verschil met de bodysculpting behandeling is dat u bij de pressotherapie behandeling in een pressopak wordt gehesen. Het pressopak werkt direct voor het hele lichaam, terwijl de bodysculpting behandeling gericht is op het plaatselijk verwijderen van bijvoorbeeld buikvet.

In een pressotherapie behandeling krijgt u een pressopak aan dat geleidelijk aan vetcellen afbreekt. Door middel van warmte en massagetechnieken worden de vetcellen in uw lichaam gestimuleerd om versneld af te breken, waardoor er vetverlies ontstaat. Bij Total Body Salon kunt u zowel voor een bodysculpting behandeling als een pressotherapie behandeling terecht, maar u kunt ook kiezen om een combinatie van beide te ondergaan.

U kunt zowel plaatselijk als over het hele lichaam vetcellen versneld laten afbreken met zichtbaar vetverlies als resultaat

Voor welke behandeling moet ik kiezen?

Geheel afhankelijk van uw wensen – oftewel de plaatsen op het lichaam waar u graag vet kwijt wilt – kiest u een behandelplan. Uiteraard adviseren wij u hierin wanneer u bij ons langskomt voor een kennismaking. Samen bekijken we waar u vet kunt laten weghalen zonder operatie. De meeste mensen willen in ieder geval buikvet weg laten halen. Hiervoor adviseren wij meestal de bodysculpting behandeling. Zijn er meer delen van het lichaam waar u vet wilt laten weghalen? Dan komt een combinatie van onze twee behandelingen vaak voor. Dit geeft in de meeste gevallen het beste resultaat en meeste vetverlies.

Waarom kiezen voor Total Body Salon?

De behandelingen bij Total Body Salon zijn bewezen effectief én geheel pijnloos. Door middel van onze behandelingen kunt u op een eenvoudige manier vet laten weghalen en kunt u genieten van een zichtbaar strakkere huid. Daarnaast zijn onze behandelingen zeer effectief bij cellulitis en striae én wordt de verwijdering van vochtophopingen, de verbetering van de bloedsomloop en de afvoering van afvalstoffen gestimuleerd. En niet te vergeten: de behandelingen zijn erg ontspannend én werken stress verlagend! Vet weghalen bij uw buik was nog nooit zo eenvoudig en om dat nog eens goed te benadrukken, zetten we alle voordelen van onze bodysculpting en pressotherapie nog even overzichtelijk voor u op een rij:

  • Daadwerkelijke vetverwijdering door het versnellen van de afbraak van vetcellen;
  • U ervaart een algemene huidstructuur verbetering;
  • Afvalstoffen in uw lichaam worden afgevoerd;
  • Verwijdering van vochtophopingen;
  • U ervaart meer vitaliteit;
  • De behandeling werkt ontspannend en stress verlagend;
  • U zult verbeteringen op het gebied van striae zien;
  • De behandeling zorgt voor verbeteringen in uw bloedsomloop;
  • Dit is naast vet weghalen een effectieve cellulitis aanpak.

Plan een intake

Vet weghalen bij uw buik

De meeste mensen die graag van hun vet op specifieke plekken af willen, wijzen naar het vet op hun buik. Mensen zijn veelal ontevreden over de omvang van hun taille of willen van de welbekende muffin top of love handles af en een strakkere buik hebben. Wilt u ook graag vet weghalen bij uw buik? Total Body Salon helpt u graag om lekkerder en zichtbaar strakker in uw vel te zitten. Onze manier van behandelen – een Total Body Shape apparaat inzetten of u in een pressopak hijsen – om buikvet weg te halen, is natuurlijk te vergelijken met liposuctie. Het grote verschil: bij ons komt er geen operatie aan te pas. Wij gebruiken de meest moderne en innovatieve techniek als behandelmethode en hebben het voor elkaar gekregen om op een veilige manier versneld vetcellen in uw lichaam af te breken. Dit kan geheel plaatselijk, waardoor we ons precies op uw buikvet kunnen richten en hier vet kunnen weghalen op uw buik.

Bent u ontzettend nieuwsgierig naar de resultaten en zou u de behandeling zelf ook graag willen proberen? Total Body Salon gaat u helpen met effectief afvallen. Hier leest u meer over hoe wij vet weghalen bij uw buik. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen om uw slappe huid te verstevigen. Vraag daarom een intake gesprek aan zodat wij u kunnen voorzien van het beste advies.

Doet het dan echt geen pijn?

Wij kunnen u garanderen dat buikvet weghalen of vet weg laten halen op andere plekken van uw lichaam geen pijnlijke behandeling is. Natuurlijk zult u voelen dat een specialist bezig is, zoals u het ook voelt wanneer iemand uw lichaam aanraakt. Pijn zal het echter absoluut niet doen. Daarom hoeft u tijdens de behandeling ook niet verdoofd of onder narcose gebracht te worden. Er gebeurt niks ingrijpends, dus u bent gewoon wakker. In het pressopak voelt u bijvoorbeeld enkel de warmte en een lichte druk van het pak, maar dit is absoluut geen pijnlijk gevoel. Sommige cliënten vinden het juist aangenaam aanvoelen.

Vraag een intakegesprek aan

Bent u erg geïnteresseerd in onze behandeling om vet weg te laten halen zonder operatie, maar wilt u graag eerst nog meer informatie? Vraag dan een intakegesprek bij ons aan. Eén van onze specialisten gaat dan een persoonlijk gesprek met u aan. Indien gewenst kunnen we ook kijken naar de plaatsen op uw lichaam waar u graag vet weg wilt laten halen. Als u buikvet wilt weghalen, kijken we direct wat voor u een haalbaar eindresultaat zou kunnen zijn. Wilt u graag voorbeelden zien van eerdere cliënten? Vraag hier dan gerust naar. U bent vrij om al uw vragen over deze behandeling aan ons te stellen. Pas als u het helemaal zeker weet en er klaar voor bent, plannen we de behandeling in.

Plan een intake

Neem gerust contact met ons op

Wilt u ook op een effectieve en ontspannende manier uw vet laten weghalen bij uw buik of een andere plek? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0) 6 215 267 57 en maak een afspraak. In een geheel vrijblijvend intakegesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden voor u zijn bij Total Body Salon.

Naar aanleiding van uw wensen gaan we bepalen of pressotherapie of een bodysculpting behandeling effectiever voor u is. Op deze manier kunnen wij voor u een behandeling op maat maken om een zo optimaal mogelijk resultaat te realiseren!

Naast onze behandelingen kunt u ook bij ons terecht voor diverse parfumvrije gezichts- en lichaamsproducten. Bij interesse in één van onze afslankbehandelingen kunt u hier de tarieven bekijken.

Bekijk onze tarieven