Dagelijks bereikbaar op:
Volg ons ook op

Slappe huid zichtbaar laten verstevigen

Heeft u last van een slappe huid bij uw buik, rondom uw bovenarmen of aan de binnenkant van uw benen en wilt u deze weer laten verstevigen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Total Body Salon voor het laten verstevigen van de huid bij uw benen, armen en buik.

Door middel van onze speciale manier van huid versteviging kunnen wij uw verslapte huid op een veilige en effectieve wijze zichtbaar verstevigen. Door deze behandelingen hebt u geen slappe huid bij uw armen, benen of buik meer. Wij kunnen uw losse huid strak krijgen en verstevigen door middel van bodysculpting en pressotherapie.

Plan een intake

Huid laten verstevigen bij Total Body Salon

  • Wij zijn gespecialiseerd in bodysculpting en pressotherapie;
  • Het zijn prettige en zeer ontspannende behandelingen;
  • U ziet zichtbaar resultaat;
  • Het is een effectieve aanpak van cellulitis;
  • De afslankbehandelingen zijn toepasbaar op het gehele lichaam, inclusief lastige zones zoals de buik.

Bent u geïnteresseerd in onze behandelingen en wilt u uw huid zichtbaar laten verstevigen bij uw buik of een andere plek? Neem dan gerust contact op met Total Body Salon door te bellen naar +31 (0) 6 215 267 57 en wij geven u graag meer informatie over onze behandelingen.

Onze behandelingen

Beide behandelingen zijn zeer effectief bewezen én zijn veilig. Op deze manier wordt uw huid verstevigd zonder dat u naar de sportschool moet, zonder een dieet en zonder een ingrijpende operatie. Met behulp van het Total Body Shape apparaat en een pressopak, kunnen wij vet weghalen bij uw buik, armen of benen op een manier die te vergelijken is met liposuctie. Echter, in geen van onze behandelingen komt er een operatie aan te pas! De behandelingen bij Total Body Salon zijn geheel pijnloos, veilig en effectief.

Na onze behandelingen kunt u gedag zeggen tegen de slappe huid bij de benen en armen en eindelijk eens de slappe huid op uw buik strak krijgen! Klinkt dit als een ware droom? Weet dan dat wij die droom van u waar kunnen maken zónder dat daar een operatie voor nodig is.

Uw huid laten verstevigen bij Total Body Salon

Bij Total Body Salon maken we gebruik van twee verschillende behandelingen: bodysculpting en pressotherapie. Met beide behandelingen kunnen we uw huid plaatselijk of over het gehele lichaam verstevigen. Met deze technieken is losse huid strak te krijgen of aanzienlijk te verstevigen.

Met de behandelingen kunnen we de slappe huid bij uw buik strak krijgen, maar ook de losse huid op andere plekken zichtbaar verstevigen. Heeft u bijvoorbeeld last van een slappe huid op de benen? Met onze huid verstevigende behandelingen kunnen we slappe huid verstevigen, zodat u letterlijk en figuurlijk strakker in uw vel zit en zich beter voelt.

Plan een intake

Hoe werkt bodysculpting?

Bij bodysculpting wordt er door middel van het Total Body Shape apparaat plaatselijk aan uw lichaam gewerkt. Met een zogeheten cavitatie behandeling en met behulp van een lipo-diode laser worden vetcellen afgebroken, waardoor er vetverlies ontstaat. Dit gebeurt allemaal via veilige stralingen die precies afgestemd zijn op de vetcellen. Hierdoor is opereren niet nodig en de behandeling is absoluut veilig, omdat organen en andere lichaamsdelen niet aangetast worden door de laser.

De behandeling heeft enkel invloed op de vetcellen, die op een veilige manier worden afgebroken. Daarnaast zorgt lymfedrainage ervoor dat vetzuren, afvalstoffen en vochtophopingen worden afgevoerd. Deze combinatie zorgt ervoor dat u afvalt en strakker in uw fel zit.

Hoe werkt pressotherapie?

Bij pressotherapie wordt er door middel van warmte en massagetechnieken gezorgd dat de vetcellen in uw lichaam versneld worden afgebroken. Beide behandelingen zorgen voor meer vitaliteit van de huid en de algemene huidstructuur wordt zichtbaar verbeterd. Op deze manier kunt u op een zeer veilige en effectieve manier uw huid laten verstevigen.

Of het nu gaat om de slappe huid van uw armen, de slappe huid aan de binnenkant van uw benen, het verstevigen van slappe bovenarmen of wanneer u de slappe huid bij uw buik weer strak wilt krijgen: in alle gevallen zorgen deze behandelingen ervoor dat uw huid zichtbaar wordt verstevigd. U kunt kiezen uit verschillende behandelplannen. Hier vindt u een overzicht van de tarieven voor de verschillende behandelingen.

“Met onze huid verstevigende behandelingen kunnen we slappe huid verstevigen, zodat u letterlijk en figuurlijk strakker in uw vel zit en zich beter voelt.”

Hoe veilig is deze behandeling?

Vet weghalen zonder operatie klinkt in eerste instantie waarschijnlijk nog steeds wat onrealistisch en onmogelijk. Maar het is bij ons echt mogelijk en zeker veilig. Deze behandelingen zijn ontwikkeld door dermatologen en huidtherapeuten. Een groot team van specialisten heeft het Total Body Shape apparaat ontwikkeld samen met de lip-diode laser die tezamen de huidconditie verbeteren en vetcellen afbreken.

Daarnaast is zowel de pressotherapie als bodysculping goedgekeurd en erkend door vele specialisten. Er gebeurd niks ingrijpends, waardoor er geen chirurg en snijwerk aan te pas komt. Onze behandelingen zijn gebaseerd op innovatieve apparatuur die vetverwijdering mogelijk maakt met gerichte straling die alleen de vetcellen afbreekt en losse huid zichtbaar strak krijgt.

Plan een intake

Interesse in een behandeling?

Een heerlijke schoonheidsbehandeling bij Total Body Salon

Wilt u uw slappe huid laten verstevigen? Bij Total Body Salon kunt u terecht voor een bodysculpting behandeling, een pressotherapie behandeling of een combinatie van beide behandelingen. In een vrijblijvend intakegesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en wij vertellen u graag over de mogelijkheden bij Total Body Salon.

Wat u mag verwachten? Wij maken voor u een behandeling op maat, die voor u een zo optimaal mogelijk resultaat zal realiseren. Wilt u een afspraak maken? Of heeft u nog vragen over onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 6 215 267 57.

Bekijk onze tarieven