Dagelijks bereikbaar op
Volg ons ook op
Alle behandelingen en Eclat producten 20% korting + gratis intake! Boek nu de laatste kortingsactie van 2018! - Boek nu

Hoe kan ik mijn slappe huid zichtbaar laten verstevigen?

Heeft u last van een slappe huid bij uw armen, aan de binnenkant van uw benen, bij uw buik of rondom uw bovenarmen? En zou u graag uw slappe huid laten verstevigen? Wilt u graag de slappe huid bij uw buik weer strak krijgen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Total Body Salon! Door middel van onze speciale behandelingen kunnen wij uw verslapte huid op een veilige en effectieve wijze zichtbaar verstevigen. Geen slappe huid bij uw armen meer! Geen slappe huid aan de binnenkant van uw benen meer! Geen slappe bovenarmen meer! Wij verstevigen uw slappe huid door middel van bodysculpting en pressotherapie. Beide behandelingen zijn zeer effectief bewezen én zijn veilig. Op deze manier wordt u huid verstevigd zonder dat u naar de sportschool moet, zonder een dieet en zonder een ingrijpende operatie. Met behulp van het Total Body Shape apparaat en een pressopak, kunnen wij vet weghalen bij uw buik, armen of benen op een manier die te vergelijken die met liposuctie. Echter, in geen van onze behandelingen komt er een operatie aan te pas! De behandelingen bij Total Body Salon zijn gehele pijnloos, veilig en effectief. Bent u geïnteresseerd in onze behandelingen en wilt u uw huid zichtbaar laten verstevigen? Neem dan gerust contact op met Total Body Salon door te bellen naar +31 (0) 6 215 267 57 en wij geven u graag meer informatie over onze behandelingen.

Uw huid laten verstevigen bij Total Body Salon

Bij Total Body Salon maken we gebruik van twee verschillende behandelingen:
bodysculpting en pressotherapie. Bij bodysculpting wordt er door middel van het Total Body Shape apparaat aan uw lichaam gewerkt. Door een cavitatie behandeling en met behulp van een lipo-diode laser worden vetcellen afgebroken, waardoor er vetverlies ontstaat. Daarnaast zocht lymfedrainage ervoor dat vetzuren, afvalstoffen en vochtophopingen worden afgevoerd. Door middel van pressotherapie wordt er door warmte en massagetechnieken ervoor gezorgd dat de vetcellen in uw lichaam versnelt worden afgebroken. Beide behandelingen zorgen voor meer vitaliteit van de huid en de algemene huidstructuur wordt zichtbaar verbeterd. Op deze manier kunt u op een zeer veilige en effectieve manier uw huid laten verstevigen. Of het nu gaat om de slappe huid van uw armen, de slappe huid aan de binnenkant van uw benen, het verstevigen van slappe bovenarmen of wanneer u de slappe huid bij uw buik weer strak wilt krijgen: in alle gevallen zorgen deze behandelingen ervoor dat uw huid zichtbaar wordt verstevigd.

Interesse in een behandeling?

Wilt u uw slappe huid laten verstevigen? Bij Total Body Salon kunt u terecht voor een bodysculpting behandeling, een pressotherapie behandeling of een combinatie van beide behandelingen. In een vrijblijvend intakegesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en wij vertellen u graag over de mogelijkheden bij Total Body Salon. Wij maken voor u een behandeling op maat, die voor u een zo optimaal mogelijk resultaat zal realiseren. Wilt u een afspraak maken? Of heeft u nog vragen over onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 6 215 267 57.

Bekijk onze tarieven
Bel ons
Whatsapp ons