Dagelijks bereikbaar op:
Volg ons ook op

Pressotherapie

Om u een nog beter resultaat te kunnen leveren gebruikt Total Body Salon pressotherapie in combinatie met bodysculpting. Bij pressotherapie krijgt u een lymfedrainagepak aan. Het pak is onderverdeeld in meerdere delen die zich langzaam aan met lucht vullen. Deze methode richt zich op uw lymfesysteem. Met pressotherapie krijgt u een door een computer gestuurde luchtdrukmassage van uw buik, heupen, armen en benen. Door een luchtdrukmassage en lymfedrainage te combineren wordt de circulatie in uw lymfesysteem en bloedvaten verbetert.

Met een lymfedrainagepak kunt u uw huidstructuur in zijn algemeenheid  verbeteren. Het is een uitermate effectieve cellulitis aanpak, en verder ook zeer geschikt voor het verminderen van vet- en vochtophopingen, als behandeling voor adertjes, een zogenoemde sinaasappelhuid of vermoeide benen. Ook kunt u pressotherapie inzetten als nabehandeling wanneer u liposuctie heeft ondergaan. Pressotherapie werkt zeer ontspannend. De massagetechniek die gebruikt wordt is rustig en zacht, wat voor een pijnloze en aangename behandeling zorgt.

Plan een intake

Over het lymfedrainagepak

Het lymfedrainagepak is samengesteld met het oog op het combineren van diverse technieken die voor vetverwijdering, lymfedrainage en een algemene huidstructuur verbetering zorgen. Het pak combineert een aangename massagetechniek met warmte. Het lymfedrainagepak is verdeeld in verschillende delen. Deze delen lopen in een vast patroon vol met lucht en lopen daarna weer leeg. De warmte waar het lymfedrainagepak voor zorgt oefent werking uit op uw vetcellen. Vetcellen worden sneller en meer afgebroken. Dat zorgt voor vetverwijdering. Ook wordt uw bloedcirculatie verbetert, neemt uw bloeddruk af en worden uw spieren harder.

De gebruikte massagetechniek kan afvalstoffen uit uw lichaam laten afvoeren. Door middel van de druk worden verder uw lymfevaatjes open gezet, waarna de afvalstoffen verwijderd kunnen worden. Uw lymfesysteem is een belangrijk onderdeel van het immuunsysteem. Het voert onder meer afvalstoffen af. Dat gebeurt aan de hand van een vocht (lymfe genaamd) dat door uw lymfevaten loopt en zo deze afvalstoffen uit uw weefsels wegneemt. Met het lymfedrainagepak kan overtollig lymfe worden verwijderd uit uw lichaam. Dit brengt allerlei voordelen met zich mee.

Wat kan een lymfedrainagepak voor je doen?

De voordelen van een lymfedrainagepak  zijn talloos. Door pressotherapie te combineren met bodysculpting kunnen we fantastische resultaten behalen op het gebied van vetverwijdering, striae en cellulitis vermindering en een algemene verbetering van uw huidstructuur. Wij hebben de voordelen nog even voor u op een rijtje gezet:

  • Verbeteringen in uw bloedcirculatie;
  • Afvoeren van afvalstoffen in uw lichaam;
  • Een algemene huidstructuur verbetering;
  • Vetverwijdering;
  • Meer vitaliteit;
  • Ontspanning en stressvermindering;
  • Verwijdering van vochtophopingen;
  • Striae vermindering;
  • Effectieve cellulitis aanpak.

Plan een intake gesprek in!

Ook genieten van al deze voordelen? Neem dan gerust contact op om een vrijblijvend intake gesprek aan te vragen! Wij kunnen dan kijken wat uw wensen zijn en op welke manier behandelingen van Total Body Salon u het beste kunnen helpen. We geven altijd eerlijk advies en u volgt altijd een op maat gemaakt programma bij ons. Ook houden we de resultaten bij om uw vooruitgang te meten. Gegarandeerd resultaat bij Total Body Salon!

Plan een intake | Neem contact op