Dagelijks bereikbaar op:
Volg ons ook op

Wilt u plaatselijk afvallen?

Op zoek naar een manier waarmee u effectief plaatselijk kunt afvallen? Via Total Body Salon kunt u plaatselijk afvallen door middel van bodysculpting en pressotherapie. Bent u niet tevreden met bepaalde plaatsen van uw lichaam, zoals bijvoorbeeld uw taille of uw dijen? Dan is het begrijpelijk dat u graag plaatselijk wilt afvallen. Als u de tijd mist (of wellicht gewoon de motivatie) om hard te zwoegen in de sportschool, of als u het lastig vindt om consequent een dieet te volgen, zijn onze behandelmethoden de ideale uitkomst. Via het Total Body Shape apparaat en het pressopak dat wij gebruiken voor onze behandelingen kunt u plaatselijk afvallen zonder dat dit u verder enige moeite kost. U hoeft geen operatie te ondergaan, er komt geen pijn bij kijken en het is totaal niet ingrijpend of enige manier. Wel is het gewoon voorkomen veilig. Plaatselijk afvallen was dus nog nooit zo makkelijk. Wilt u meer weten over hoe Total Body Salon u kan helpen met het plaatselijk afvallen? Bel dan eens naar +31 (0) 6 215 267 57 om meer informatie aan te vragen.

Plan een gratis intake

Plaatselijk afvallen met Total Body Salon, hoe werkt dat?

Total Body Salon beschikt over een Total Body Shape apparaat en een pressopak, waarmee we u kunnen helpen met plaatselijk afvallen. Het Total Body Shape apparaat wordt ingezet bij de bodysculpting behandeling. Het apparaat is ontworpen door huidtherapeutes en dermatologen en combineert twee technieken: een cavitatie behandeling en een behandeling met een lipo-diode laser. Resultaten worden bewerkstelligt doordat het apparaat zich op het afbreken van vetcellen richt. Daarbij komen vetzuren, afvalstoffen en vocht vrij. Door middel van lymfedrainage worden deze afgevoerd. Het eindresultaat is plaatselijk afvallen. Met bodysculpting kunt u plaatselijk afvallen op nagenoeg elke plaats op uw lichaam: uw buik, taille, dijen, heupen, billen, rug, borst, armen, schouders en gezicht. Pressotherapie oefent een vergelijkbaar effect uit als bodysculpting. Het pressopak kan u helpen met plaatselijk afvallen door warmte en een bijzondere massagetechniek te combineren. Ook deze behandelmethode werkt via het afbreken van vetcellen en lymfedrainage.

De voordelen van bodysculpting en pressotherapie

Naast plaatselijk afvallen levert bodysculpting en pressotherapie u ook andere voordelen op. We geven u een overzicht:

  • Verbeteringen in uw bloedcirculatie;
  • Afvoeren van afvalstoffen in uw lichaam;
  • Een algemene huidstructuur verbetering;
  • Vetverwijdering;
  • Meer vitaliteit;
  • Ontspanning en minder stress;
  • Verwijdering van vochtophopingen;
  • Striae vermindering;
  • Effectieve cellulitis aanpak.

Contact opnemen

Wilt u ook plaatselijk afvallen en daarvoor een afspraak maken met Total Body Salon? Neem dan eens contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie en zouden graag een intakegesprek inplannen. Daarin kunnen we uw wensen met u doornemen, op basis waarvan we een op maat gemaakte behandeling voor u opstellen. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar +31 (0) 6 215 267 57. Een e-mail sturen of het contactformulier op de website invullen is ook een mogelijkheid.

Bekijk onze tarieven