Dagelijks bereikbaar op:
Volg ons ook op

Wilt u snel 5 kilo afvallen?

Bent u ontevreden over uw lichaam en zou u graag snel 5 kilo willen afvallen? Lukt het maar niet om dat ene randje vet kwijt te raken? Heeft u de sportschool en verschillende diëten al geprobeerd, maar krijgt u het niet voor elkaar om die 5 kilo kwijt te raken? Dan bent u bij Total Body Salon aan het juiste adres! Bij Total Body Salon kunt u namelijk terecht wanneer u op een gezonde, snelle, effectieve én veilige manier vet wilt laten verwijderen. Er komt geen sportschool, dieet of operatie aan te pas! In onze behandelingen werken wij namelijk met twee veilige, niet ingrijpende en effectieve technieken om uw vet weg te halen: bodysculpting en pressotherapie. Door middel van deze technieken kunnen wij zonder pijn en op een bewezen effectieve manier plaatselijk vet verwijderen. Zo kunt u snel en effectief 5 kilo afvallen!

Wilt u ook snel 5 kilo afvallen? En bent u geïnteresseerd in de behandelingen bij Total Body Salon? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0) 6 215 267 57 en wij vertellen u heel graag meer over onze effectieve behandelingen om snel 5 kilo af te vallen.

Plan een intake

Onze behandelingen: Bodysculpting en pressotherapie

Bij Total Body Salon lopen we voorop in behandelmethoden om snel lichaamsvet te verliezen. We maken hiervoor gebruik van verschillende technieken die we aanbieden in de vorm van twee verschillende behandelingen. De technieken die bij Total Body Salon worden gebruikt heten bodysculpting en pressotherapie. Het resultaat komt er voor beide behandelingen op neer dat u snel en effectief die 5 kilo kunt afvallen. Het is zelfs mogelijk om plaatselijk vet te verliezen met onze innovatieve behandeling! Lijkt dit u ook wel wat en wilt u graag meer weten over de twee behandelingen die wij aanbieden om snel en effectief 5 kilo af te vallen? We vertellen u graag meer over de werking van de technieken die we gebruiken voor onze ontspannende behandelingen.

Snel en effectief 5 kilo afvallen lukt iedereen met deze behandelingen!

Wat is bodysculpting bij Total Body Salon?

Bodysculpting is het plaatselijk versneld afbreken van vetcellen, waardoor u precies kunt afslanken op de plaatsen waar u graag vet kwijt wilt. Zou u bijvoorbeeld graag een aantal centimeters rondom uw dijen of bij uw taille kwijt willen raken? Of zou u graag wat buikvet kwijtraken om van die zogeheten muffin top of love handles af te komen? In onze bodysculpting behandeling is dit allemaal geheel pijnloos en zonder operatie mogelijk!

Hoe het werkt? In een bodysculpting behandeling wordt er met behulp van het Total Body Shape apparaat gewerkt aan uw lichaam. Dit apparaat, ontwikkeld door ervaren en deskundige huidtherapeuten en dermatologen, maakt gebruikt van twee verschillende technieken: een cavitatie behandeling en een lip-diode laser. Met deze technieken ontstaat er effectief vetverlies doordat vetcellen versneld worden afgebroken. Vervolgens wordt er door middel van lymfedrainage voor gezorgd dat de vetzuren, afvalstoffen en het vocht in uw lichaam worden afgevoerd. Op deze manier is snel 5 kilo afvallen veilig, zeer effectief én nog nooit zo makkelijk geweest!

Bodysculpting is ideaal voor mensen die graag snel 5 kilo kwijtraken zonder operatie, sport of dieet

Plan een intake

Wat is pressotherapie bij Total Body Salon?

Pressotherapie is een behandeling waarbij uw hele lichaam tegelijk aangepakt wordt. Bij pressotherapie is er dan ook geen sprake van een plaatselijke afbraak van vetcellen. De techniek wordt juist toegepast op uw gehele lichaam, zodat u zeer gelijk verdeeld over uw hele lichaam centimeters kwijtraakt. Deze behandeling is ideaal voor wanneer u graag over uw hele lichaam snel 5 kilo wilt afvallen. Ook pressotherapie werkt geheel zonder chirurgische of ingrijpende operatie.

Hoe het werkt? Tijdens een pressotherapie behandeling krijgt u een pressopak aan. Vervolgens wordt er door middel van warmte en een massagetechniek voor gezorgd dat de vetcellen in uw lichaam gestimuleerd worden om versneld af te breken. Deze behandeling werkt dan ook zeer ontspannend en is zeer effectief om mee af te vallen.

U kunt in 3 weken al 5 kilo afvallen en als de behandeling zeer goed aansluit zelfs 10 kilo in 7 weken

Beide behandelingen zijn effectief bewezen wanneer u op een snelle en gezonde manier 5 kilo wilt afvallen. Echter, het verschilt per persoon hoeveel tijd dit kost. Sommige klanten zijn in 3 weken 5 kilo afgevallen, terwijl anderen 10 kilo in 7 weken zijn kwijt geraakt. Binnen welke tijdsduur u afvalt, verschilt dus per persoon.

De voordelen

Zowel de bodysculpting als de pressotherapie behandeling brengen diverse voordelen met zich mee. Zo zorgen beide behandelingen ervoor dat uw huid zichtbaar verstevigd en meer vitaliteit krijgt. Afvalstoffen en vochtophopingen worden effectief afgevoerd én uw bloedsomploop wordt verbeterd. Daarnaast zijn beide behandelingen ook erg effectief bij striae en cellulitis. Beide behandelingen zijn pijnloos, veilig, ontspannend én stress verlagend!

Dus wilt u dat ene randje vet kwijt raken? Wilt u graag een strakkere en plattere buik? Wilt u de huid van uw bovenbenen laten verstevigen? Door middel van onze technieken kunnen wij uw huid zichtbaar verstevigen, kan u op een gezonde manier vet laten verwijderen én zal u effectief afvallen.

Bij ons kunt u terecht als u snel en effectief wilt afvallen op een veilige en ontspannende manier

Maak direct een afspraak!

Wilt u ook gezond en snel 5 kilo afvallen? En bent u geïnteresseerd in de behandelingen bij Total Body Salon? Neem dan vandaag nog contact op via +31 (0) 6 215 267 57 om een afspraak te maken! Heeft u nog vragen en wilt u graag meer informatie? In een vrijblijvend intakegesprek vertellen wij u graag alles over onze behandelingen en maken graag voor u een behandeling op maat.

Plan een intake