Dagelijks bereikbaar op
Volg ons ook op

Wilt u snel 5 kilo afvallen?

Bent u ontevreden over uw lichaam en zou u graag snel 5 kilo willen afvallen? Lukt het maar niet om dat ene randje vet kwijt te raken? Heeft u de sportschool en verschillende diëten al geprobeerd, maar krijgt u het niet voor elkaar om die 5 kilo kwijt te raken? Dan bent u bij Total Body Salon aan het juiste adres! Bij Total Body Salon kunt u namelijk terecht wanneer u op een gezonde, snelle, effectieve én veilige manier vet wilt laten verwijderen. Er komt geen sportschool, dieet of operatie aan te pas! In onze behandelingen werken wij namelijk met twee veilige, niet ingrijpende en effectieve technieken om uw vet weg te halen: bodysculpting en pressotherapie. Door middel van deze technieken kunnen wij zonder pijn en op een bewezen effectieve manier plaatselijk vet verwijderen. Wilt u ook snel die 5 kilo kwijtraken? En bent u geïnteresseerd in de behandelingen bij Total Body Salon? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0) 6 215 267 57 en wij vertellen u heel graag meer over onze effectieve behandelingen om snel 5 kilo af te vallen.

Bodysculpting en pressotherapie

De technieken die bij Total Body Salon worden gebruikt heten bodysculpting en
pressotherapie. In een bodysculpting behandeling wordt er met behulp van het Total Body Shape apparaat gewerkt aan uw lichaam. Dit apparaat, ontwikkeld door ervaren en deskundige huidtherapeuten en dermatologen, maakt gebruikt van twee verschillende technieken: een cavitatie behandeling en een lip-diode laser. Met deze technieken ontstaat er effectief vetverlies doordat vetcellen worden afgebroken. Vervolgens wordt er door middel van lymfedrainage ervoor gezorgd dat de vetzuren, afvalstoffen en het vocht in uw lichaam worden afgevoerd. Tijdens een pressotherapie behandeling krijgt u een pressopak aan. Vervolgens wordt er door middel van warmte en een massagetechniek ervoor gezorgd dat de vetcellen in uw lichaam gestimuleerd worden om versneld af te breken. Beide behandelingen zijn effectief bewezen wanneer u op een snelle en gezonde manier 5 kilo wilt afvallen. Echter, verschilt dit per persoon hoeveel tijd dit kost. Sommige klanten zijn in 3 weken 5 kilo afgevallen, terwijl anderen 10 kilo in 7 weken zijn kwijt geraakt. Binnen welke tijdsduur u afvalt, verschilt dus per persoon.

De voordelen

Zowel de bodysculpting als de pressotherapie behandeling brengen diverse voordelen met zich mee. Zo zorgen beide behandelingen ervoor dat uw huid zichtbaar verstevigd en meer vitaliteit krijgt. Afvalstoffen en vochtophopingen worden effectief afgevoerd én uw bloedsomploop wordt verbeterd. Daarnaast zijn beide behandelingen ook erg effectief bij striae en cellulitis. Beide behandelingen zijn pijnloos, veilig, ontspannend én stress verlagend!

Maak direct een afspraak!

Wilt u ook snel 5 kilo afvallen? En bent u geïnteresseerd in de behandelingen bij Total Body Salon? Neem dan vandaag nog contact op via +31 (0) 6 215 267 57 om een afspraak te maken! Heeft u nog vragen en wilt u graag meer informatie? In een vrijblijvend intakegesprek vertellen wij u graag alles over onze behandelingen en maken graag voor u een behandeling op maat.

Whatsapp ons