Dagelijks bereikbaar op:
Volg ons ook op

Gezond én snel afvallen bij Total Body Salon!

Wilt u graag een aantal centimeters rondom uw dijen of buik kwijt raken? Zou u willen dat uw buikvet door middel van snel afvallen wordt verminderd? En bent u op zoek naar een manier om gezond én snel af te vallen? Overweeg dan eens een behandeling bij Total Body Salon! Niet altijd lukt het om door middel van sporten of een dieet gezond en snel af te vallen: het is simpelweg niet voor iedereen weggelegd om op deze manier tevreden te worden met zijn of haar lichaam. Maar gelukkig kunt u bij Total Body Salon op een snelle én gezond manier afvallen en een aantal kilo aan vet kwijtraken! Wij kunnen uw vet namelijk verwijderen door middel van onze bodysculpting behandeling en met behulp van pressotherapie. Geen gedoe met sportscholen en diëten, maar direct gezond en snel afvallen! De behandelingen bij Total Body Salon zijn volkomen veilig, effectief, ontspannend én er komt geen operatie aan te pas. Bent u nieuwsgierig hoe u bij Total Body Salon op een gezond en snelle manier kunt afvallen door bijvoorbeeld uw buikvet te laten verwijderen?

Plan een intake

Onze effectieve behandelingen

Bij Total Body Salon kunt u snel en gezond afvallen door middel van twee behandelingen: bodysculpting, pressotherapie of een combinatie van beide. In onze bodysculpting behandeling gaan we met het Total Body Shape apparaat aan uw lichaam werken. Op deze manier kunnen we plaatselijk vet weghalen dat te vergelijken is met liposuctie, maar dan zonder een ingrijpende operatie. Het Total Body Shape apparaat combineert twee technieken door middel van een cavitatie behandeling en een lip-diode laser, waardoor vetcellen worden afgebroken en er vetverlies zal optreden. Vervolgens zorgt lymfedrainage ervoor dat vetzuren, afvalstoffen en vocht worden afgevoerd. Pressotherapie werkt op een vergelijkbare manier. Met behulp van een pressopak worden vetcellen versnelt afgebroken onder invloed van warmte en massagetechnieken. Door middel van beide behandelingen kunt u snel en gezond afvallen. Elke behandeling is zeer effectief, maar werkt bij iedereen anders. We hebben bijvoorbeeld al klanten blij mogen maken met het feit dat zij binnen 2 weken 10 kilo zijn afgevallen. Maar anderen merken dat zij 5 kilo in 3 weken afvallen. Bij elke behandeling wordt de algemene huidstructuur en vitaliteit van de huid verbeterd, wordt er vet verwijderd en worden vochtophopingen en afvalstoffen in uw lichaam afgevoerd. Daarnaast werken de behandelingen zeer ontspannend én stress verlagend!

Wilt u snel en gezond afvallen?

Wilt u ook op een snelle en gezonde manier afvallen? En wilt u snel afvallen door middel van het verwijderen van uw buikvet? Of heeft u nog vragen en wilt u graag meer informatie over de producten die wij in onze behandelingen gebruiken? Neem dan gerust contact op met Total Body Salon en maak een afspraak of stel uw vragen! In een geheel vrijblijvend intakegesprek bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden bij Total Body Salon voor het laten verwijderen van uw vet. Op deze manier kunnen wij voor u een behandeling op maat maken die voor een optimaal resultaat zal zorgen!

Bekijk onze tarieven