Dagelijks bereikbaar op:
Volg ons ook op

Cavitatie behandeling

Zou u graag hier en daar wat centimeters verliezen en bent u daarom op zoek naar een manier om dit pijnloos voor elkaar te krijgen? Dan snappen we dat u geïnteresseerd bent in een cavitatie behandeling. Een cavitatie behandeling is een manier om vet te verliezen. Door een contactgel op de huid aan te brengen en een apparaat te gebruiken dat door middel van geluidsgolven vetcellen doet afbreken, kunnen geweldige resultaten worden geboekt. Benieuwd hoe? Wij van Total Body Salon bieden deze behandeling aan en leggen het je graag uit.

Plan een intake

Wat is een cavitatie behandeling?

Zoals net al kort beschreven, is een cavitatie behandeling een methode om pijnloos en veilig vet te verliezen. Cavitatie is een zeer nieuwe methode waarmee we overtollig vet definitief kunnen verwijderen op een natuurlijk manier. Tijdens de behandeling worden er namelijk heel gericht (plaatselijk) vetcellen afgebroken. Dit gebeurt met behulp van nieuwe technologie waarbij we gebruikmaken van geluidsgolven om vetcellen te bereiken en geheel pijnloos en zonder ingreep af te kunnen breken.

De werking van een cavitatie behandeling

Heel simpel gezegd hebben mensen vaak last van overtollig vet door een tekort aan beweging, overgewicht of een zwangerschap die de huid aanzienlijk heeft verslapt. Wanneer dit vet langdurig is opgeslagen zonder dat hier op tijd wat aan gedaan is middels beweging of diëten, raat het vet in de vetcellen verhard. De deurtjes van de vetcellen raken aan elkaar verkleefd en het vet kan de vetcel niet gemakkelijk meer verlaten. Op dit punt heeft sporten of een dieet volgen vaak maar weinig effect. Dankzij de radiogolven die het cavitatie-apparaat uitzendt, worden de vetlossen losgeschud, zacht en weer vloeibaar. De deurtjes van de vetcellen openen vervolgens en het vet kan op natuurlijke wijze weer goed afgevoerd worden via ons spijsverterings- en lymfesysteem.

Hoe verloopt een cavitatie behandeling?

Allereerst bespreken we natuurlijk uw wensen en de plekken waar u graag plaatselijk vet wilt laten verwijderen. We meten uw lichaam op, zodat de resultaten achteraf goed aan te duiden zijn. Alle gegevens die van belang zijn worden genoteerd en als dat afgerond is, neemt u plaats in de behandelstoel. Per te behandelen plek op uw lichaam wordt de contactgel aangebracht en de behandelkop van het cavitatie-apparaat (Shape apparaat) wordt op uw huid gezet. Vervolgens wordt het Shape apparaat handmatig bediend door één van onze specialisten. Als alle te behandelen plekken aan de beurt geweest zijn, krijgt u een lymfedrainage massage in het lymfedrainagepak. Dit gaat verslapping van de huid tegen. Afhankelijk van uw wensen neemt de cavitatie behandeling zo’n 50 tot 75 minuten in beslag.

Onze cavitatie behandeling

Bij Total Body Salon kunnen we u een cavitatie behandeling aanbieden als onderdeel van onze bodysculpting behandeling. Zo kunnen we u een hoop tijd en moeite besparen, want vet verliezen was nog nooit zo makkelijk. U hoeft zich niet maandenlang in het zweet te werken in de sportschool en een drastisch dieet te volgen. In plaats daarvan volgt u simpelweg een cavitatie behandeling vlakbij Den Haag, waarvan het effect vergelijkbaar is aan dat van liposuctie. Er komt echter geen chirurg aan te passen, het is verder niet ingrijpend, doet geen pijn, maar is wel veilig. Benieuwd naar cavitatie behandeling ervaringen van anderen? Belt u dan eens naar +31 (0) 6 215 267 57, we vertellen u graag meer!

Plan een intake

Bodysculpting en pressotherapie

Total Body Salon biedt een cavitatie behandeling aan als onderdeel van onze bodysculpting behandeling. Bij bodysculpting wordt een Total Body Shape apparaat ingezet. Dit innovatieve apparaat, dat ontwikkeld is door dermatologen en huidtherapeutes, combineert een cavitatie behandeling met een lipo-diode laser. De behandeling zorgt ervoor dat vetcellen worden afgebroken en kan op die manier voor vetverlies zorgen. Ook heeft het een verbetering van de algemene huidstructuur als gevolg. Het Total Body Shape apparaat breekt vetcellen af. De vetzuren, afvalstoffen en het vocht dat daarbij loskomt wordt vervolgens via uw lymfesysteem afgevoerd.

Naast bodysculpting biedt Total Body Salon ook pressotherapie aan. U wordt in een pressopak gehesen, wat een pak is dat door middel van warmte en een speciale massagetechniek zijn werking uitoefent om hetzelfde resultaat te kunnen bewerkstelligen als een cavitatie behandeling. Net als het Total Body Shape apparaat werkt het pressopak ook via het afbreken van vetcellen en het afvoeren van stoffen via uw lymfevaatjes. Bij Total Body Salon kunnen we de cavitatie behandeling combineren met de lipo-diode laser en het pressopak, voor een optimaal resultaat.

Alle voordelen op een rijtje

Uit diverse cavitatie behandeling ervaringen blijkt dat het ondergaan van een dergelijke behandeling diverse voordelen met zich meebrengt. Ter overzicht hebben we de voordelen voor u opgesomd:

  • Vetverlies: makkelijk enkele centimeters verliezen;
  • Vermindering van striae;
  • Effectieve aanpak van cellulitis;
  • Strakkere huid en minder rimpels;
  • Minder last van acné;
  • Verbeterde bloedsomloop;
  • Een ontspannen gevoel.

Interesse in een cavitatie behandeling?

Bent u benieuwd naar cavitatie behandeling ervaringen, wilt u verder informeren of meteen een afspraak voor een nog steeds vrijblijvend intakegesprek maken? In alle gevallen kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 6 215 267 57. Een e-mail sturen of het contactformulier invullen is ook mogelijk als u interesse heeft bij een cavitatie behandeling in Den Haag.

Bekijk onze tarieven