Dagelijks bereikbaar op
Volg ons ook op
Alle behandelingen en Eclat producten 20% korting + gratis intake! Boek nu de laatste kortingsactie van 2018! - Boek nu

Cavitatie behandeling

Op zoek naar een manier om hier en daar wat centimeters te verliezen en daarom geïnteresseerd in een cavitatie behandeling? Een cavitatie behandeling is een manier op vet te verliezen. Door een contactgel op de huid aan te brengen en een apparaat te gebruiken dat door middel geluidsgolven vetcellen doet afbreken kunnen geweldige resultaten worden geboekt. Bij Total Body Salon kunnen we u een cavitatie behandeling aanbieden als deel van onze bodysculpting behandeling. Zo kunnen we u een hoop tijd en moeite besparen, want vet verliezen as nog nooit zo makkelijk. U hoeft zich niet maandenlang in het zweet te werken in de sportschool en een drastisch dieet te volgen. In plaats daarvan volgt u simpelweg een cavitatie behandeling, waar het effect vergelijkbaar is aan dat van liposuctie. Er komt echter geen chirurg aan te passen, het is verder niet ingrijpend, doet geen pijn, maar is wel veilig. Benieuwd naar cativatie behandeling ervaringen? Belt u dan eens naar +31 (0) 6 215 267 57, we vertellen u graag meer!

Bodysculpting en pressotherapie

Total Body Salon biedt een cavitatie behandeling aan als onderdeel van onze bodysculpting behandeling. Bij bodysculpting wordt een Total Body Shape apparaat ingezet. Dit innovatieve apparaat, dat ontwikkeld is door dermatologen en huidtherapeutes, combineert een cavitatie behandeling met een lipo-diode laser. De behandeling zorgt ervoor dat vetcellen worden afgebroken en kan op die manier voor vetverlies zorgen. Ook heeft het een verbetering van de algemene huidstructuur als gevolg. Het Total Body Shape apparaat breekt vetcellen af. De vetzuren, afvalstoffen en het vocht dat daarbij loskomt wordt vervolgens via uw lymfesysteem afgevoerd.

Naast bodysculpting biedt Total Body Salon ook pressotherapie aan. U wordt in een pressopak gehesen, wat een pak is dat door middel van warmte en een speciale massagetechniek zijn werking uitoefent om hetzelfde resultaat te kunnen bewerkstelligen als een cavitatie behandeling. Net als het Total Body Shape apparaat werkt het pressopak ook via het afbreken van vetcellen en het afvoeren van stoffen via uw lymfevaatjes. Bij Total Body Salon kunnen we de cavitatie behandeling combineren met de lipo-diode laser en het pressopak, voor een optimaal resultaat.

Alle voordelen op een rijtje

Uit diverse cavitatie behandeling ervaringen blijkt dat het ondergaan van een dergelijke behandeling diverse voordelen met zich meebrengt. Ter overzicht hebben we de voordelen voor u opgesomd:

  • Vetverlies: makkelijk enkele centimeters verliezen;
  • Vermindering van striae;
  • Effectieve aanpak van cellulitis;
  • Strakkere huid en minder rimpels;
  • Minder last van acné;
  • Verbeterde bloedsomloop;
  • Een ontspannen gevoel.

Interesse in een cavitatie behandeling?

Bent u benieuwd naar cavitatie behandeling ervaringen, wilt u verder informeren of meteen een afspraak voor een intakegesprek maken? Voor al deze redenen kunt u contact opnemen door te bellen naar +31 (0) 6 215 267 57. Een e-mail sturen of het contactformulier invullen is ook mogelijk.

Bekijk onze tarieven
Whatsapp ons