Dagelijks bereikbaar op
Volg ons ook op

Bodysculpting

Een strak en slank figuur hebben. Lekker in je vel zitten. Je comfortabel voelen over je eigen lichaam. Het zijn dingen die iedereen graag van zichzelf zou zien. Regelmatig sporten en altijd goed op je eten letten is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Nee, werken aan een lichaam waar u tevreden mee bent is zo makkelijk nog niet. Bodysculpting kan daar echter op eenvoudige wijze verandering in brengen!

Bij bodysculpting wordt een innovatief apparaat gebruikt om uw lichaam mee te behandelen. Dit Total Body Shape apparaat kan worden ingezet op elk deel van uw lichaam. Het apparaat maakt het mogelijk op af te slanken zonder dat u daar voor ingrijpende acties in uw leven hoeft te ondernemen. Er komt geen chirurgie aan te pas en u hoeft niet te zwoegen in de sportschool. Toch kan het apparaat voor vetverwijdering zorgen. Bodysculpting is klinisch getest, doet geen pijn en is volkomen veilig. U kunt het resultaat vergelijken met dat van een liposuctie. Echter houdt u aan bodysculpting geen littekens of pijn over! U bent gegarandeerd van een merkbaar resultaat. Na enkele sessies zult u meteen een paar centimeter in omtrek vermindering merken.

Hieronder ziet u het resultaat van onze “bodysculpting” behandeling bij één van de onze klanten:

Voor en na foto bodysculpting Total Body Salon

Hoe werkt bodysculpting?

Bij bodysculpting wordt gebruik gemaakt van een Total Body Shape apparaat. Dit moderne en innovatieve instrument is ontworpen door dermatologen en huidtherapeutes. Het combineert verschillende technieken, die samen voor vetverwijdering en een algemene huidstructuur verbetering kunnen zorgen. Zo kan bodysculpting naast gewichtsverlies ook voor striae vermindering zorgen en is het een effectieve aanpak voor cellulitis. De volgende zones van uw lichaam kunnen behandeld worden: buik, taille, dijen, heupen, billen, rug, borst, armen, schouders, en uw gezicht. Bijna elk lichaam deel kan aangepakt worden. Dat maakt bodysculpting bij uitstek geschikt om u fysiek weer in balans te krijgen!

Het Total Body Shape apparaat richt zich op uw vetcellen en lymfesysteem. Een lipo-diode laser (ook wel een koud laser genoemd) doet vetcellen afbreken. De vetzuren, de afvalstoffen en het vocht dat daarbij los komt worden via uw lymfesysteem afgevoerd. Dit heeft tot effect dat u gewicht en centimeters in omtrek verliest, alsmede een algehele huidverbetering. Een behandeling met het Total Body Shape apparaat bestaat uit vier fases. De eerste drie fases richten zich op het activeren van diverse vezels in uw lichaam. In de vierde en laatste fase gaat het om lymfe drainage.

De voordelen van bodysculpting

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het behalen van resultaten. En resultaten behalen doet u zeker met bodysculpting. Total Body Salon combineert bodysculpting met pressotherapie voor een optimaal resultaat. Met behandelingen van Total Body Salon kunt u onder meer de volgende resultaten behalen:

  • Vetverwijdering, wat zorgt voor gewichtsverlies en bijvoorbeeld een smallere taille;
  • Striae vermindering;
  • Aanpak van cellulitis. Cellulitis wordt verminderd en kan zelfs volledig verdwijnen;
  • Huidverstrakking en rimpel vermindering over het gehele lichaam;
  • Geremde talgklier productie en verfijnde poriën (gunstig voor acne);
  • Verbeterde bloedsomloop;
  • Ontspanning! Het Total Body Shape apparaat geeft u een zeer aangenaam gevoel.
  • Zichtbaar resultaat

Hieronder ziet u het resultaat van onze “bodysculpting” behandeling bij één van de onze klanten:

Voor en na foto bodysculpting Total Body Salon

Vraag een intake gesprek aan!

Vraag gerust een gratis intake gesprek aan bij interesse in bodysculpting! Omdat iedereen anders is en zijn eigen wensen heeft, stellen wij voor iedereen een op maat gemaakt programma samen. Voor een optimaal resultaat dient u natuurlijk onze behandelingen wel te combineren met gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging. Na enkele sessies (doorgaans vier tot vijf) zult u al een zichtbaar effect merken!

Plan een gratis intake | Neem contact op