Dagelijks bereikbaar op:
Volg ons ook op

Bodysculpting

Bodysculpting is een innovatieve en ontspannen behandeling die uw huid en lichaamsvorm verbetert. Een strak en slank figuur hebben. Lekker in je vel zitten. Je comfortabel voelen over je eigen lichaam. Het zijn dingen die iedereen graag van zichzelf zou zien. Regelmatig sporten en altijd goed op je eten letten is echter makkelijker gezegd dan gedaan.

Nee, werken aan een lichaam waar u tevreden mee bent is zo makkelijk nog niet. Bodysculpting brengt daar echter op eenvoudige wijze verandering in.

Plan een intake

Weer lekker in je vel zitten met bodysculpting

  • Vetverwijdering, wat zorgt voor gewichtsverlies en bijvoorbeeld een smallere taille
  • Striae vermindering
  • Aanpak van cellulitis (of cellulite). Cellulitis wordt verminderd en kan zelfs volledig verdwijnen
  • Huidverstrakking, slimming en rimpel vermindering over het gehele lichaam
  • Geremde talgklier productie en verfijnde poriën (gunstig voor acne)
  • Verbeterde bloedsomloop
  • Ontspanning! Het Total Body Shape apparaat geeft u een zeer aangenaam gevoel
  • Zichtbaar resultaat

Bodysculpting: voor en na

Hieronder ziet u het resultaat van onze bodysculpting behandeling bij een van de onze klanten:

Voor en na foto bodysculpting Total Body Salon

Wat is bodysculpting?

Bij bodysculpting wordt een innovatief apparaat gebruikt om uw lichaam mee te behandelen. Dit Total Body Shape apparaat kan worden ingezet op elk deel van uw lichaam. Het apparaat maakt het mogelijk op af te slanken, zonder dat u daar voor ingrijpende acties in uw leven hoeft te ondernemen.

“Een paar behandelingen is alles wat je nodig hebt om je huid te verbeteren en weer lekker in je vel te zitten.”

Is de behandeling veilig?

Er komt geen chirurgie aan te pas en u hoeft niet te zwoegen in de sportschool. Toch kan het apparaat voor vetverwijdering zorgen. Bodysculpting is klinisch getest, doet geen pijn en is volkomen veilig.

U kunt het resultaat vergelijken met dat van een liposuctie. Echter houdt u aan bodysculpting geen littekens of pijn over. U bent gegarandeerd van een merkbaar resultaat. Na enkele sessies zult u meteen een paar centimeter in omtrek vermindering merken.

Plan een intake

Beter in uw vel zitten dankzij innovatieve apparatuur

Bij bodysculpting wordt gebruik gemaakt van Total Body Shape apparatuur. Dit moderne en innovatieve instrument is ontworpen door dermatologen en huidtherapeutes. Het combineert verschillende technieken, die samen voor vetverwijdering en een algemene huidstructuur verbetering kunnen zorgen.

“De geavanceerde apparatuur werkt door elke vezel van de spieren te activeren en zorgt zo effectief voor resultaten.”

Een behandeling voor ieder lichaamsdeel

Zo kunnen de behandelingen naast gewichtsverlies ook voor striae vermindering zorgen en is het een effectieve aanpak voor cellulitis. De volgende zones van uw lichaam kunnen behandeld worden: buik, taille, dijen, heupen, billen, rug, borst, armen, schouders, en uw gezicht. Bijna elk lichaamsdeel kan aangepakt worden. Dat maakt bodysculpting bij uitstek geschikt om u fysiek weer in balans te krijgen.

Effectief afslanken met body sculpting

Het Total Body Shape apparaat richt zich op uw vetcellen en lymfesysteem. Een lipo-diode laser (ook wel een koud laser genoemd) doet vetcellen afbreken. De vetzuren, de afvalstoffen en het vocht dat daarbij los komt worden via uw lymfesysteem afgevoerd. Dit heeft tot effect dat u gewicht en centimeters in omtrek verliest, alsmede een algehele huidverbetering.

“Het body sculpting apparaat is veilig en effectief.”

In 3 fases naar een beter lichaam

Een behandeling met het Total Body Shape apparaat bestaat uit vier fases. De eerste twee fases richten zich op het activeren van diverse vezels in uw lichaam. In de derde en laatste fase gaat het om lymfe drainage. Aangeraden wordt één behandeling per week te volgen om tot het gewenste resultaat te komen.

Bodysculpting: reviews en ervaringen

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het behalen van resultaten. En resultaten behalen doet u zeker met bodysculpting. Total Body Salon combineert bodysculpting met pressotherapie voor een optimaal resultaat. Misschien bent u wat sceptisch over het verbeteren van uw huid en lichaam met slechts een apparaat. Lees daarom reviews en ervaringen over de behandelingen bij de recensies op onze Facebook pagina.

Hieronder ziet u het resultaat van onze “bodysculpting” behandeling bij één van de onze klanten:

Voor en na foto bodysculpting Total Body Salon

Vraag een intakegesprek aan

Vraag gerust een intake gesprek aan bij onze praktijk. Omdat iedereen anders is en zijn eigen wensen heeft, stellen wij voor iedereen een op maat gemaakt programma samen. Voor een optimaal resultaat dient u onze behandelingen wel te combineren met gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging. Na enkele sessies (doorgaans vier tot vijf) merkt u al een zichtbaar effect.

Neem voor meer informatie over de behandeling of de tarieven ook gerust contact op. Vul het contactformulier in of bel naar 06 215 267 15.

Plan een intake | Neem contact op