Dagelijks bereikbaar op:
Volg ons ook op

Effectief afvallen bij Total Body Salon!

Wilt u op een snelle én effectieve manier afvallen? Wilt u eindelijke eens die 5 kilo kwijtraken? Wilt u snel afvallen zonder operatie, sportschool of dieet? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Total Body Salon! Bij ons kunt u terecht als u snel en effectief wilt afvallen op een veilige en ontspannende manier. In onze behandelingen maken we gebruik van bodysculpting en pressotherapie: beide methoden zijn effectief bewezen wanneer u snel wilt afvallen. Wilt u dat ene randje vet kwijt raken? Wilt u graag een strakkere en plattere buik? Wilt u de huid van uw bovenbenen laten verstevigen? Door middel van onze technieken kunnen wij uw huid zichtbaar verstevigen, kan u op een gezonde manier vet laten verwijderen én zal u effectief afvallen. Zonder dat er een sportschool, dieet of ingrijpende operatie aan te pas komt! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Total Body Salon? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0) 6 215 267 57 en wij vertellen u graag alles over onze behandelingen om effectief af te vallen.

Plan een intake

Onze bewezen effectieve behandelingen

Bij Total Body Salon kunt u terecht voor een bodysculpting behandeling en een pressotherapie behandeling. U kunt beide behandelingen ook combineren. Tijdens een bodysculpting behandeling wordt er met een Total Body Shape apparaat aan uw lichaam gewerkt door middel van twee technieken: een cavitatie behandeling en een lipo-diode laser, die beiden vetcellen afbreken en zorgen voor effectief vetverlies. Bij pressotherapie wordt u in een pressopak gehesen, waarbij er met warmte en massagetechnieken ervoor wordt gezorgd dat vetcellen versnelt worden afgebroken. Beide behandelingen werken op een manier die te vergelijken is met liposuctie, maar bij Total Body Salon hoeft u geen ingrijpende operatie te ondergaan om effectief af te vallen!

Plan een intake

De voordelen op een rijtje

Wanneer u effectief wilt afvallen, snel die 5 kilo wilt afvallen of snel veel wilt afvallen, dan bent u bij Total Body Salon op de goede plek. Onze behandelingen zijn zeer effectief bewezen wanneer u effectief wilt afvallen. Maar er is meer! Naast afvallen brengen onze behandelingen nog meer voordelen met zich mee:

  • Een algemene huidstructuur verbetering;
  • Vetverwijdering;
  • Effectieve cellulitis aanpak;
  • Meer vitaliteit;
  • De behandeling werkt ontspannend en stress verlagend;
  • Verwijdering van vochtophopingen;
  • Verbetering in uw bloedsomloop;
  • Afvalstoffen in uw lichaam worden afgevoerd;
  • Verbeteringen op het gebied van striae

Een afspraak maken? Of nog vragen?

Wilt u ook op een veilige, gezond én effectieve manier snel veel afvallen? En bent u geïnteresseerd in de behandelingen bij Total Body Salon? Maak dan direct een afspraak voor een behandeling! In een geheel vrijblijvend intakegesprek bespreken wij graag met u uw wensen en maken voor u een behandeling op maat. Op deze manier kunnen wij voor u een zo optimaal mogelijk resultaat realiseren. Heeft u nog vragen en wilt u graag meer informatie over onze behandelingen en onze werkwijze? Neem dan gerust contact op door te bellen naar +31 (0) 6 215 267 57 en wij beantwoorden graag al uw vragen.

Bekijk onze tarieven