Dagelijks bereikbaar op:
Volg ons ook op

Body contouring

Bent u niet tevreden met uw lichaam en bent u daarom op zoek naar body contouring behandelingen? Total Body Salon is een bedrijf dat bodysculpting en pressotherapie aanbiedt. Dit zijn beide innovatieve behandelmethodes op het gebied van body contouring. Iedereen wil ergens wel een mooi, strak lichaam waar je trots op kan zijn. Hard werken in de sportschool, streng zijn met je voeding, dat zijn echter andere zaken. Veel mensen missen de tijd of simpelweg de motivatie om op een dergelijke manier aan hun lichaam te werken. Het is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Door middel van body contouring kunt u echter op een andere wijze aan uw lichaam werken. Total Body Salon kan u met body contouring helpen aan uw lichaam te werken door middel van bodysculpting en pressotherapie. Deze behandelingen zijn niet ingrijpend, zijn pijnloos en volkomen veilig. De effecten zijn te vergelijken met die van liposuctie en kunnen voor centimeters verschil in omtrek zorgen. Bent u benieuwd naar onze body contouring behandelingen? Neem dan eens contact op voor meer informatie.

Plan een intake

Bodysculpting en pressotherapie

Bij bodysculpting wordt gebruik gemaakt van een Total Body Shape apparaat. Dit is een modern body contouring apparaat dat bedacht is door een team van dermatologen en huidtherapeutes. Door twee technieken te combineren (een cavitatie behandeling en een lipo-diode laser) worden uw vetcellen en lymfesysteem aangepakt. Vetcellen worden afgebroken en door middel van lymfedrainage worden de daarbij loskomende vetzuren en afvalstoffen uit uw lichaam afgevoerd.

Een andere body contouring behandeling is pressotherapie. Waar bij bodysculpting gebruik wordt gemaakt van geluidsgolven en een koude laser, wordt u bij pressotherapie in een pressopak gehesen. Dit pressopak zorgt voor warmte en werkt door middel van een bepaalde massagetechniek. De uiteindelijke werking is vergelijkbaar met die van bodysculpting. Ook deze vorm van body contouring richt zich op het afbreken van vetcellen en het afvoeren van stoffen via uw lymfesysteem. Total Body Salon biedt beide body contouring behandelingen apart aan, maar kan deze ook combineren.

Wat kan body contouring voor u doen?

Er kunnen verschillende soorten mooie resultaten worden geboekt met body contouring. Dergelijke behandelingen kunnen voor vetverlies zorgen, maar oefenen ook een positieve invloed uit op uw huid. Zo is body contouring doorgaans een zeer effectieve aanpak van cellulitis, kan het voor een vermindering van striae zorgen en biedt het gunstige effecten op het gebied van acné. Daarnaast zorgt het ook voor een algehele verbetering van de huidstructuur. Maar de voordelen van body contouring gaan verder dan dat. Zo verbetert het uw bloedsomloop en werkt het vanwege het ontspannende gevoel ook stres verlagend.

Maak gelijk een afspraak!

Heeft u interesse in body contouring en wilt u meer weten over wat Total Body Salon voor u kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0) 6 215 267 57, een e-mail te sturen of het contactformulier op de website in te vullen.

Bekijk onze tarieven