Dagelijks bereikbaar op:
Volg ons ook op

Hoe kan ik vet weghalen bij mijn buik?

Ontevreden over de omvang van uw taille en dus op zoek naar manieren waarmee u vet kunt weghalen bij uw buik? Overweegt u dan eens een behandeling te ondergaan bij Total Body Salon. Wij kunnen vet weghalen bij uw buik met onze bodysculpting behandeling en pressotherapie. De meeste mensen die ontevreden zijn over hun lichaam zullen naar hun buik grijpen. Om door middel van regelmatig sporten en het volgen van een dieet af te vallen is echter niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig kunt u bij ons vet weghalen bij uw buik op een stuk eenvoudigere wijze. Er komt geen sportschool aan te pas en u hoeft er niet voor op dieet. Door een Total Body Shape apparaat in te zetten of u in een pressopak te hijsen kunnen we vet weghalen bij uw buik op een manier die te vergelijken is met liposuctie. Echter komt er in dit geval geen operatie aan te pas. Het doet geen zeer en is verder ook niet ingrijpend. Wat het wel is, is veilig en effectief. Vet weghalen bij uw buik wordt zo een stuk makkelijker. Bent u geïnteresseerd in de behandelingen die Total Body Salon u kan bieden? Neem dan eens contact op door te bellen naar +31 (0) 6 215 267 57 om meer informatie aan te vragen.

Plan een gratis intake

Total Body Salon kan uw vet weghalen rondom uw buik

De behandelmethoden die Total Body Salon aanbiedt voor het vet weghalen rondom uw buik heten bodysculpting en pressotherapie. Bij bodysculpting werken we aan uw lichaam aan de hand van een Total Body Shape apparaat. Dit apparaat, dat ontworpen is door een team van huidtherapeutes en dermatologen, is een innovatief en moderne technologische uitvinding dat twee verschillende technieken combineert. Door middel van een cavitatie behandeling en een lipo-diode laser worden vetcellen afgebroken. Lymfedrainage zorgt er vervolgens voor dat vetzuren, afvalstoffen en vocht worden afgevoerd. Omdat deze methode ook voor vetverlies zorgt, is het een effectieve manier waarmee u vet kunt weghalen bij uw buik. Pressotherapie werkt op een vergelijkbare manier. Door een pressopak te dragen dat door middel van warmte en een massagetechniek uw vetcellen versnelt doet afbreken, kunt u ook daarmee vet weghalen rondom uw buik. Total Body Salon biedt beide behandelmethoden afzonderlijk aan, maar kan deze ook voor u combineren.

Plan een gratis intake

De voordelen van bodysculpting en pressotherapie

Bodysculpting en pressotherapie doet meer dan vet weghalen bij uw buik. We geven u een overzicht van de voordelen:

  • Een algemene huidstructuur verbetering;
  • Vetverwijdering;
  • Effectieve cellulitis aanpak.
  • Meer vitaliteit;
  • De behandeling werkt ontspannend en stressverlagend;
  • Verwijdering van vochtophopingen;
  • Verbeteringen in uw bloedsomloop;
  • Afvalstoffen in uw lichaam worden afgevoerd;
  • Verbeteringen op het gebied van striae;

Neem contact op


Meer weten of een afspraak inplannen? Bel dan naar +31 (0) 6 215 267 57 en laat Total Body Salon uw vet weghalen rondom uw buik. In een intakegesprek kunnen we een behandeling op maat opstellen voor een optimaal resultaat.

Bekijk onze tarieven